NOVINKY
ZBOŽÍ V AKCI
KONTAKTY
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Asi jen málokdo nemá rád boloňskou omáčku. Je oblíbená u dětí i dospělých, zvlášť v kombinaci se špagetami, které jsou tradiční přílohou. Pojídání špaget může být pořádná zábava, hlavně pro naše nejmenší. Stojí ale za to vyzkoušet tuhle laskominu také v kombinaci s jinými těstovinami.
Abyste si užili opravdový gurmánský zážitek, připravili jsme pro Vás 3 tipy, které omáčku ozvláštní a extra chutné jídlo bude do 10 minut na stole.
1. Zapečené těstoviny – uvařte si penne nebo použijte naše Těstoviny fusilli, promíchejte s již hotovou Boloňskou omáčkou a zastrouhejte sýrem. Pečte ve vyhřáté troubě dozlatova.
2. LOW CARB lasagne – cuketu nakrájejte na plátky nebo kolečka. Připravte si zapékací mísu a vrstvěte: cuketa/omáčka/cuketa/omáčka. Navrch zastrouhejte sýrem a pečte v troubě, dokud nebude cuketa měkká.
3. Rychlé Chilli con carne – přidejte do omáčky čerstvou papriku, fazole z plechovky a kousek hořké čokolády. Dochuťte špetkou chilli. Ideální bude podávané s rýží nebo tortillami.