NOVINKY
ZBOŽÍ V AKCI
KONTAKTY
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Je na topinku s česnekovým máslem, kterou doplňuje voňavé Zeleninové ragú EXPRES MENU a křupavá bylinková strouhanka s parmezánem. Je to ideální večeře přesně pro aktuální období, navíc vhodná pro vegetariány, vyzkoušejte.
2 porce
40 g másla + 10 g navíc
Stroužek česneku
Dřevorubecký chléb, 4 plátky
4 lžíce hrubší strouhanky
Snítka petržele a šalvěje
Špetka chilli
20 g parmezánu
Sůl a pepř
1. Nejprve si připravte česnekové máslo. Česnek nasekejte najemno a společně se špetkou soli vmíchejte do másla pokojové teploty.
2. Z chleba ukrojte čtyři plátky, lehce z obou stran namažte česnekovým máslem a pozvolna opečte na pánvi do křupava.
4. Zeleninové ragú EXPRES MENU ohřejte podle návodu na obalu.
5. Na talíře rozdělte plátky chleba, přidejte ragú a navrch křupavou strouhanku. Pokrm můžete navíc doplnit listy šalvěje osmaženými krátce na oleji.