Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Dárkový kufřík podle vlastního výběru s jídly Expres Menu     Potěšte své přátele a blízké něčím opravdu originálním. Sestavte dárek speciálně podle přání... arr3Nové termo oblečení od firmy Progress!!Zkoušíte rádi nové věci a vždy hledáte něco extra? Pak je tahle novinka určena právě vám! Firmě... arr3Vyprodáváme sluneční brýle 3F se slevouVyprodáváme sluneční a lyžařské brýle pro dospělé i pro děti. Kompletní nabídku najdete v našem... arr3Potěšte sebe i své blízké špičkovým funkčním prádlem a oblečením od firmy Progress!     OBJEDNÁVEJTE V NAŠEM ESHOPU!!!!... arr3Boty ASICS na běhání i v dešti, boty JACK WOLFSKIN na trekZaběhejte si za jakéhokoliv počasí v botách Asics, nebo se vydejte na podzimní procházku v... arr3Máme pro vás skvělou NOVINKU: Enervit IsocarbObjevte skvělou novinku: energetický nápoj Enervit Isocarb 2:1 Načerpejte maximální množství... arr3U nás nakoupíte batohy pro různé příležitosti   OBJEDNÁVEJTE V NAŠEM ESHOPU!!!!... arr3Nově v prodeji polyuretanové desky a podložky do lodíNově prodáváme polyuretanové desky a podložky do lodí v různých barvách. Více informací a možnost... arr3PRODÁVÁME NEPROMOKAVÉ MEMBRÁNOVÉ PONOŽKY100% vodě nepropustné - nepromokavé membránové  ponožky Vhodné pro rychlostní kanoistiku, slalom,... arr3NOVINKA v Expres Menu - nová jídlaNABÍZÍME NOVINKY Z EXPRES MENU   ROASTBEEF 150 G Hovězí kulatá plec z mladého býčka... arr3V našem eshopu prodáváme kávu na cesty!!!Kávu na cesty si můžete vzít opravdu kamkoliv. Její přípravu vidíte na obrázku. Nejedná se o nic... arr3Prodáváme nová dračí pádla RK!!Dračí pádla RK model 2020 s novou technologií výroby již v prodeji.  Pádlo je tvrdší, lépe se...

KONTAKTY

KYLIE SPORT STUDIO - KYLIE WATER SPORT PRODUCTS
17. listopadu 216
530 02 PARDUBICE
tel: 466 530 085
fax: 466 530 085
napište nám
mobil: 602 212 756
IČ: 76200311

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 334 Kč
skladem
naše cena 37 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Jana Karásková, se sídlem 17. Listopadu 216, 530 02 Pardubice, IČ 76200311, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu sport@kylie-pardubice.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů